hus & hem

Städfirma Stockholm med storstädning och flyttstädning

Något som många människor bävar för, är den dag de ska flytta. Anledningen till det, är inte själva flytten. Den är faktiskt något de ser fram emot, vilket kan betyda stora möjligheter på en ny plats. Det som de fasar för är flyttstädningen som alltid följer en flytt.

När du behöver flyttstädning och storstädning Stockholm finns det alltid hjälp på nära håll. Andra tjänster som också finns till hands är hemstädning och fönsterputsning. Fördelen med alla dessa tjänster är att du som privatperson bara betalar 50 % av arbetskostnaden.

Storstädning Stockholm

När det gäller storstädning Stockholm är det något som de flesta utför två till tre gånger om året. Att göra jobbet på egen hand är oftast något som tar tid och kraft i anspråk. I och med det kan det vara skönt att slippa och samtidigt få professionell hjälp med fantastiskt resultat.

Flyttstädning Stockholm

I jämförelse med flyttstädning är storstädning inte alls så jobbigt som det låter. En storstädning måste naturligtvis hålla hög kvalitet, men en flyttstädning måste passera en inspektion. Dessutom är en flyttstädning mycket mer omfattande, vilket gör att du ofta tjänar på att anlita en städfirma Stockholm.

På så sätt får du en garanti att din flyttstädning passerar inspektion utan några problem.

Hemstädning Stockholm

Även hemstädning är en mycket vanlig tjänst när privatpersoner anlitar en städfirma. Till skillnad från storstädning Stockholm är detta oftast en regelbunden och återkommande tjänst. Även här gäller RUT avdrag på 50 % av arbetskostnaden.

Utnyttja RUT avdrag för hushållsnära tjänster

Oavsett om det gäller flyttstädning, hemstädning eller storstädning Stockholm. När du anlitar en flyttfirma har du alltid rätt till 50 % avdrag på arbetskostnaden som privatperson. Det enda kravet är att du betalar skatt upp till det totala belopp du önskar dra av. Maximalt tak för RUT avdrag är 75 000 kronor per år och person.