hus & hem

Företagsstädning Stockholm – varför då?

Att få rent hemma är något de flesta har råd att unna sig. När allt kommer omkring betalar du bara 50 % av arbetskostnaden på hushållsnära tjänster som privatperson. Som en följd av det kan du lätt tro att städfirmor bara riktar sig till privatpersoner. I synnerhet då marknaden måste vara jättestor inom detta område.

Hur som helst ligger det inte till på det sättet. Det finns också massor av städfirmor som erbjuder företagsstädning i Stockholm. I Sveriges huvudstad finns ett mäktigt behov av städtjänster, vilket massor av stödföretag hakat på. Hur fungerar då företagsstädning Stockholm?

Så fungerar företagsstädning Stockholm

Beroende på ditt behov av företagsstädning Stockholm, kan denna tjänst skräddarsys. Det handlar helt enkelt om när du har ett behov och hur ofta det behovet finns. Med andra ord kan du som företagare få kontorsstädning regelbundet varje dag.

Detta medan du också kan få lagerstädning eller städning av produktionslokaler på precis de premisser du anser vara nödvändigt. På så sätt kan du anlita företagsstädning Stockholm regelbundet, eller så behovs-anpassar du tjänsten till just dina behov.

Företagsstädning Stockholm är en mycket flexibel tjänst som passar alla företag.

Som företagare gäller inte RUT avdrag

Inledningsvis skrev vi att privatpersoner som anlitar hjälp med hushållsnära tjänster har rätt till RUT avdrag. Detta är något som inte gäller företag. När ett företag anlitar en städfirma för företagsstädning Stockholm, för de in i bokföringen precis som vanligt.

På så sätt får även företagare fördelar med att lägga företagsstädning på outsourcing. Den första fördelen är att de inte behöver anställa extrapersonal. För det andra slipper de betala skatt på tjänsterna och kan kvitta kostnaden mot vinsten.

Som företagare tjänar du alltid på att anlita ett städföretag Stockholm för rena lokaler. På så sätt får du mera tid till dina klienter och kunder. Precis som det ska vara när du driver ett effektivt företagskoncept.