hus & hem

Miljövänlig fönsterputsning Stockholm

För att bli högt ansett och alltid vara ett av de bästa valen, måste idag alla företagare se till miljön. Här har det gått så långt att det för många år sedan var nödvändigt att ha en klar och tydlig miljöplan. Även om ett företag har detta är det alltid bra att kontrollera att de uppfyller den. Av den anledningen ska du alltid välja miljövänlig fönsterputsning Stockholm.

Hur ser du att du anlitar en grön städfirma?

Det första sättet att kontrollera att du köper grön fönsterputs Stockholm, är att läsa på en städfirma hemsida. Uppger de på sin webbplats att de utföra grön fönsterputsning Stockholm, betyder det oftast att det är sant. För det andra kan du se till eventuella emblem och utmärkelser.

När allt kommer omkring finns det bara ett sätt att vara säker. När du anlitar en städfirma för fönsterputs Stockholm, ser du första till bilar och drivmedel. Efter detta är avklarat kontrollerar du att de verkligen använder de miljövänliga produkter de uppger.

Om allting stämmer vet du med dig att du anlitar ett seriöst företag för din fönsterputsning Stockholm.

Andra städtjänster hos en grön städfirma

Precis som många andra företag erbjuds inte bara en tjänst hos en städfirma stockholm. Inledningsvis är det regelbunden hemstädning och flyttstädning tillsammans med storstädning som brukar vara de mest populära tjänsterna.

Vissa gånger erbjuder också städfirmor flyttjänster, byggstädning och kontorsstädning samt trappstädning. När du som privatperson anlitar en städfirma för fönsterputsning eller andra städtjänster har du rätt till RUT avdrag.

Anledningen till detta är att allt faller inom ramen för hushållsnära tjänster. Detta ger dig rätten till avdrag på alla arbetskostnader upp till 75 000 kronor per år. Vid varje tillfälle och tjänst får du göra avdrag med 50 % på det ordinarie timpriset. På så sätt blir det riktigt billigt att anlita städfirma Stockholm.