hus & hem

Hitta en bra städfirma Vasastan

Var du än bor i Sveriges avlånga land, är du som anlitar en städfirma vasastan alltid i behov av bra service. När vi talar om Vasastan, vet du direkt att det handlar om en del av den svenska huvudstaden. Direkt höjer vi ribban och alla vill ha en perfekt service till rätt pris.

När du söker en städfirma Vasastan, vill du få möjligheten att välja de tjänster du behöver. Med andra ord söker du en städfirma som har ett brett sortiment av tjänster. Dessutom ska alla dessa tjänster hålla en hög kvalitet.

Hemstädning Vasastan

Att ha ett behov av hemstädning Vasastan är vanligt. I denna stadsdel bor många av stadens äldre och prominenta människor. Du har blivit till åren och har råd att anlita städfirma Vasastan för att få det snyggt i sina hem.

Faktum är att alla i hela Vasastan har råd med hemstädning. Detta då de som privatpersoner kan utnyttja sin rätt till RUT avdrag. På så sätt kan de dra av 50 % av hela arbetskostnaden på regelbunden hemstädning Vasastan upp till 75 000 kronor per år.

Direkt kommer du på andra tankar och får upp ögonen för att hemstädning kan vara det ekonomiskt riktiga valet.

Storstädning Vasastan

I och med att vi talar om regelbunden hemstädning, gäller detsamma för storstädning. Detta är också något som vi utför regelbundet. Inte lika regelbundet som hemstädning. Storstädning brukar ske 2 – 3 gånger per år. Givetvis kan du anlita samma städfirma för storstädning Vasastan.

Även här gäller RUT avdrag med 50 % upp till maximalt 75 000 kronor per år och person.

Andra viktiga städtjänster Vasastan

När du anlitar en städfirma Vasastan, kan du även få hjälp med många andra saker. Här kan detta vara storstädning östermalm fönsterputsning, flyttstädning och visningsstädning som några exempel. Hör med din städfirma Vasastan och se vad de har att erbjuda.