Uncategorized

Lucky Tarot

På Lucky Tarot kan du göra till exempel en gratis snabb spådom online om någonting du funderar på. Då är det därmed du själv som får tyda ditt kort och tänka ut vad meningen är. Så du som tyder ditt eget kort måste ta i hänsyn att din intuition också spelar roll då du tolkar själv. Tarot bygger på symbolik och därtill detaljer. Dessa symboler och detaljer hjälper sig således att få en helhetsbild. Detta kan dock vara svårare vi en självtolkning.

Spådom online

Du kan dock också välja att bli spådd av David eller Paras på Lucky Tarots tarotlinjer. De har båda en lång erfarenhet av att spå med hjälp av tarot och kan mycket väl medial vägledning. Du kan beställa en tid då du vill bli uppringd. Då får du därmed svar på dina frågor. Som betalning använder vi oss av Swish eller så kan du betala senare via faktura.

David

Han har redan i flera år jobbat som medium och tarottolkare och är certifierad tarotmästare. David är kanalen mellan klienten och andevärlden och varje tarotkonsultation är säregen. Hans kunder kommer ofta regelbundet och ger också konkreta svar på dina frågor.

Paras

Det har alltid nämligen varit en naturlig del i hans liv att ha det andliga med i livet, eftersom hans far är astrolog och mor jobbar med healing. Efter skoltiden åkte han sedan till sitt hemland Indien och där fördjupade han sig inom området och valde snabbt tarotkort som sin spådom. Han har länge redan hållit på med att vägleda sina kunder med hjälp av tarotkort.

Spådom på nätet

Så när du sitter och grubblar över ett visst problem eller behöver hjälp med att bestämma dig för en eller annan sak, är det bara att ta kontakt med oss och vi hjälper och vägleder dig mycket gärna i din situation.