Skönhet

Köp skönhet på nätet

Är du sugen på att uppdatera din skönhetsgarderob, både vad gäller hudvård, smink och accessoarer? Då är Daystyle den perfekta shoppen online för dig! Här hittar du ett brett utbud av skönhet på nätet. Men är du inte riktigt säker på vilka produkter du ska klicka hem? Då kommer här en lista på förslag!

Unika och tidlösa smycken

Smycken från märket Caroline Svedbom. Här hittar du allt från statement pieces till stilrena enkla smycken som är perfekt till vardags. Alla smycken finns i utföranden i 18 karats guld- eller rhodiumplätering, för att du ska kunna välja det alternativet som passar din personliga stil bäst. Alla smycken från det svenska smyckesmärket är handjorda i Grekland och helt fria från nickel- och kadmium, så att även du som är känslig eller allergisk ska kunna njuta av dessa vackra accessoarer. Matcha gärna flera smycken ur samma serie för ett enhetligt, modernt och monokromt intryck till fest eller vardags.

Populär hudvård

Hudvård från Exuviance finns idag i många badrumsskåp och vi förstår varför. Här hittar du hudvårdsprodukter som den populära Exuviance skinrise morning glow. Det är en produkt som ger en svalkande och uppiggande känsla på huden. Dessa exfolierande serum-pads innehåller PHA-syra som milt exfolierar och återfuktar huden samtidigt som en mix av vitaminer ger en antioxidativ och lystergivande effekt på huden.

Hudvård från dermalogica

Dermalogica är ett hudvårdsmärke med professionella produkter och är ansiktet utåt för god hudhälsa. Med produkter från märket kan du förvänta dig riktigt bra resultat. Skönhetsmärket är utvecklat med dagens stressiga stadsliv i fokus. Produkterna är helt fria från tilltäppande ingredienser så som mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen.

Dermalogica är ett underbart hudvårdsmärke som har produkter som passar alla hudtyper. Här hittar du något oavsett om du har torr eller fet hy. På Daystyle hittar du ett urval av Dermalogicas absolut bästa produkter.