hus & hem

Hemstädning Bromma

Du hittar oss, ER Lokalvård, snabbt genom att skriva in hemstädning Bromma på nätet. Vi är alltså en städfirma Stockholm som kan städa åt dig i exempelvis Bromma. Andra områden vi städar på är Stockholm och Ekerö med omnejd. Vi vill att våra kunder ska vara 100 % nöjda med vårt städresultat.

Kvaliteten är hög fastän vi har ett förmånligt pris. Vi vill således att alla ska få möjlighet att skaffa hjälp vid städningen. Då du använder vår service vill vi att den ska fortsätta en lång tid och att du ska vara nöjd med den service du för. Vår personal vidareutbildar sig också kontinuerligt så vi hänger definitivt med i alla nyheter som kommer inom städbranschen. Det vi är bra på och redan länge hållit på med är till exempel hemstädning Liljeholmen, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning och därtill även fönsterputs.

Hemstädning

Om du inte hinner eller själv vill städa ditt hem står vi till hjälp med detta. Vi städar ditt hem med hjälp av en checklista. Du har alltså tillsammans med oss gått igenom allt som du vill att vi ska göra i ditt hem. Och då vi städar checkar vi enkelt av från listan så att vi med säkerhet vet att allt är gjort. Vi städar alla rum i ditt hem, detta inkluderar att dammsuga golv och mattor. Därtill torkar vi även av golven, golvlister och möbler. Vi dammtorkar också dörrar, tavlor och fönsterbräden. Dessutom tömmer vi dina papperskorgar.

Städning och rengöring av kök

Till köksstädningen hör att torka av diskbänk, arbetsbänk och spis så att de blir skinande rena. Kranen och kaklet ovanför diskbänken och därtill köksluckor och lådor putsar vi både utanpå och inne. Om det behövs så torkar vi också av kylskåp och frys utanpå. Varje gång vi städar, tömmer och rengör vi också din sopbehållare. Också fläkten hör till städningen.

Städning och rengöring av badrum och toalett

Det känns extra viktigt att din toalett är ren och snygg. Vi skurar toaletten och rengör också grundligt sittringen. Vi rengör grundligt därmed också handfat och badkar och dessutom också duschkabin och möjligtvis tvättmaskin om den står i badrummet. Här tömmer vi självklart också papperskorgen.

Allmänt om hemstädning

För att städningen ska gå så behändigt som möjligt försöker vi alltid få samma person att städa ditt hem. Men om det av någon orsak händer att din vanliga städare inte kan komma är nu checklistan till väldigt stor hjälp. Den dag du bestämmer att städningen sker kommer således att vara den samma hela tiden. Du har alltid en fast månadskostnad, storleken beror på hur ofta du väljer att städningen sker och hur stor din lägenhet är. Och betalningen sker dessutom i efterskott. Men därtill har även olika dagar olika pris. Kom även ihåg att utnyttja dig av skattereduktionen. Vi är även flexibla i fråga om avbokningar.

Övriga städningar

Vi genomför även en hel del andra städningar än en normal hemstädning. Till vårt utbud hör även storstädning, visningsstädningar, flyttstädningar och därtill också flytt. Vi gör också fönsterputs och trädgårdsarbete, och dessutom också kontorsstädning Bromma, trappstädning och byggstädning.

Tillägstjänster

Till hemstädningen kan vi dessutom göra tillägsuppgifter som kan vara strykning, diskning eller vattna dina blommor. Vi kan också ta dina husdjur på promenad, hämta eller återlämna nycklar. Och då det gäller flyttstädningen kan tillägsuppgifter vara rengöring av balkong, garage eller förråd. Vi kan också plocka ut saker ur dina skåp, avfrosta frys och kyl och föra bort saker som blivit kvarglömda. Och därtill också hämtning och avlämning av nycklar. Vid storstädningen och även vid visningsstädning gäller samma tilläggstjänster som vid flyttstädning. Alla dessa olika tilläggstjänster har ett fastsatt pris. Du hittar därmed all information om oss på nätet, så tag kontakt om du behöver en pålitlig hemstädning.