teknik

5 oslagbara tips inför köpet av åkgräsklippare

När du ska köpa åkgräsklippare eller traktor till kommunal användning, golfbanor eller andra större områden, är det mycket att tänka på. En gräsklippare från BioMant eller en traktor från BioMant kan vara det bästa köpet. Vi ger dig 5 oslagbara tips inför ditt köp av gräsklippare.

Köp bästa åkgräsklipparen

En gräsklippare ska förhoppningsvis hålla länge och vara effektiv. En effektiv och hållbar gräsklippare bli också den förmånligaste. Detta då kostnadseffektiviteten vanligen är stor. Välj en åkgräsklippare om du har ett område större än en vanlig gräsmatta som ska klippas. Olika små traktorer kan också vara till stor nytta på grönområdet. Då du fraktar bort kvistar, skottar snö eller röjer är en traktor till oslagbar hjälp.

Våra 5 bästa tips är följande:

  • Satsa på kvalitet, till exempel BioMant eller Gianni Ferrari. Att klippa gräsmattor år efter år eller att skotta snö på vinterhalvåret och frakta kvistar på sommarhalvåret innebär hög belastning. Ett fordon från BioMant som tål hög belastning blir kostnadseffektivt.
  • Tänk långsiktigt. Genom att våga satsa på kvalitet kommer du att spara pengar. En förmånlig åkgräsklippare är till exempel en som är bäst i test och fungerar felfritt i många år.
  • Mångsidiga traktorer och åkgräsklippare är effektivast. Genom att välja en mångsidig åkgräsklippare från BioMant eller en traktor som skottar snö lika effektivt som den lyfter varor behöver du färre redskap och mindre arbetskraft.
  • Användarvänlighet är viktig. Inom grönområden, parker och golfbanor är det ofta olika personer som sköter jobbet från gång till gång. En åkgräsklippare från BioMant som passar alla kommer att ge glädje och underlätta arbetet varje dag. En traktor från BioMant som är lätt att använda gör att förmannen kan lägga tid på annat än instruktioner.

Genom att skriva upp enkla instruktioner och spara laminerade lappar med tumregler, minskar du arbetsmängden ytterligare. Om personalen bara behöver komma fram till fordonet för att veta vad hen ska göra, blir jobbet snabbt klart.