Nöje

Nyhet som sticker ut inom nikotinpåsar

Gn Tobacco som bland annat tillverkar storsäljaren Fox har gjort det igen. Nu lanserar dem välsmakande och slimmade nicopods under sitt nya varumärket HIT. Till skillnad från Fox är HIT doser prydda med en puma och smakerna är lika vassa som designen på dosan.

HIT kommer i 4 smaker där tillverkaren vare sig sparat på smakämnen eller nikotinet. Påsarna är dessutom av en slimmad design som ligger skönt och diskret under läppen.

Blandningen på växtdelar, nikotin och smakämnen är i perfekt symbios och lämnar ett jämnt smakflöde i munnen under minst 20 minuter. Med hela 20mg/g nikotin så kan man dessutom räkna med en nikotinkick som man sent kommer glömma.

Här listas HIT’s nya smaker och vi har även använt oss av en testpilot som fick förklara smakupplevelsen;

HIT Bluerberry
Nicotine pouches med Blåbärssmak är en av de nikotinpåsar som de flesta väljer före både jordgubbssmak och naturella påsar. HIT blueberry är en av dem nikotinpåsarna som smakar mest blåbär och har en väldigt naturlig blåbärssmak till skillnad från många andra varumärken.

Testpilotens kommentar;
Personligen tyckte jag HIT Blueberry var en otrolig smakupplevelse . Trots att jag inte är ett fan av blåbär var denna smak väldigt god. Rekommenderas till de som ska sluta äta blåbär och vill ha ett mindre kladdigt alternativ.

HIT Blackberry
Med en stark smak av skogsbär kommer känslan av att man stoppat in ett färskt bär under läppen direkt från busken i skogen. Denna välsmakande nikotinpåse kommer garanterat bli en storsäljare med den nya smaken som HIT är ensamma om på marknaden.

Testpilotens kommentar;
Mycket god prilla som nästan får mig att vilja göra sylt på den. Självklart förstår jag att det inte går men jag kommer definitivt snusa den samtidigt som jag äter pannkakor eller våfflor nästa gång. Stark och god prilla som verkligen rekommenderas!

HIT Dr. Pepper
Dr. Pepper läsk har sedan mitten på förra seklet tagit världen med storm. Efter det har mängder med produkter lanserats i matbutikerna så som godis, popcorn och jello med smak av Dr. Pepper. Nu har HIT tagit steget längre än de flesta våghalsarna som kombinerat Dr. pepper med andra livsmedel, och tillverkat just nicotine pouches med Dr. Pepper smak. En välsmakande nikotinpåse som dessutom är helt sockerfri.

Testpilotens kommentar;
Sedan länge har jag testat flera nikotin påsar med söta smaker, de flesta av dem föll mig i smaken men dock var innehållsförteckningen chockerande. Många tillverkare tillsätter socker i påsarna för att få fram den riktigt autentiska smaken. Att snusa påsar med socker i blev en dyr affär för mig då jag fick flera hål att betala en tandläkare för fixa till. Att HIT nu kommer med en riktigt söt och härlig nikotin påse utan socker fick mig på fall direkt, och när det dessutom känns som att sitta och smutta på en Dr. Pepper gjorde denna prilla en produkt i världsklass.

HIT Lemongrass
Den fräschaste nikotin påsen för munnen som kommer bli en konkurrent till mint pastiller och andra andedräkts mördare. Den slimmad nikotin påse kommer ta de flesta med storm. Med en lätt smak av gudomlighet och en desto starke av citrongräs så får man känslan av att precis rengjort hela sin mun.

Testpiloten kommentar;
Med rötter i Asien så älskar jag självklart denna goda prilla med smak och citrongräs. Den ger en fräsch känsla i munnen och jag har redan fått flera kommentarer om att jag luktar gott! Snacka om att de bli chockade när jag berättar att det är snuset HIT lemongrass de känner lukten av.